Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Še razpis za dodelavo zastarelih procesorjev v prenosnikih Emilije Stojmenov Duh?

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 2nd december 2023, 08:49 pop

Po 13.000 starih prenosnikov, ki so jih v vladi kupili za 6,5 milijona evrov, da bi jih posojali državljanom in institucijam, s čemer namerava ministrica iz vrst Svobode Emilija Stojmenova Duh digitalizirati Slovenijo, smo v komisiji za nadzor javnih financ včeraj izvedeli celo, da bi lahko vladajoči objaviti še dodaten razpis, za dodelavo zastarelih procesorjev v teh rabljenih prenosnikih. Tako:

V komisiji za nadzor javnih financ so le poslanci NSi, Svobode, SD in Levice, ker so te stranke na začetku mandata skupaj onemogočile, da bi nadzor javnih financ vodila največja opozicijska stranka SDS, ki bi to morala po rezultatu volitev. Večina v komisiji, ki jo ima NSi sama, je pozvala ministrstvo za digitalno preobrazbo, da v tednu dni poroča o razpisu za nabavo računalniške opreme, razdelilniku, kdo bo prenosnike dobil in terminskem načrtu, kako bodo to digitalizacijo izvedli.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (5)

https-spletnicasopis-eu