Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Policija: Pretep s sekiro v Ljubljani je leto star dogodek

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 3rd junij 2024, 04:45 pop

“Policijska uprava Ljubljana v tem tednu prijave takega dogodka ni prejela. Z zbiranjem obvestil pa je bilo ugotovljeno, da gre za posnetek dogodka, ki ga je policija obravnavala maja leta 2023, ko je na Kongresnem trgu v Ljubljani prišlo do spora med 36 in 40 letnima državljanoma Slovenije. 40 letnik je v dogodku 36 letnika lažje poškodoval, zato je bila zoper njega podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. Iz navedenega dejstva lahko sklepamo, da gre pri objavljenem posnetku za dezinformacijo in očitno zavajanje javnosti kar pa je nesprejemljivo,” tako so mi iz policije odgovorili, ko sem preverjal nenavaden posnetek, ki kaže nasilen dogodek v Ljubljani, v katerem je bila uporabljena tudi sekira. Na posnetku je slišati pogovor, deloma v slovenskem in deloma v angleškem jeziku o sekiri, ki bi naj bila tudi okrvavljena.

Posnetek je, je pokazalo preverjanje, danes dopoldan objavil uporabnik omrežja X Urba.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu