Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Revolver Miodraga Đorđevića iz ZDA

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 20th december 2023, 07:46 dop

“Gre za repliko, verno kopijo, ki pa ne dela. Na mizi jo ima že dve desetletji kot spomin na izobraževanje v ZDA, kjer je repliko tudi dobil. Sicer pa predsednik sodišča ne zagovarja oboroževanja, nošenja orožja in ne podpira nobene vrste nasilja, ter je vselej, kot tudi pritiče funkciji sodnika, za mirno reševanje sporov.”

Tako so mi iz vrhovnega sodišča odgovorili na vprašanje, zakaj je na mizi ob predsedniku vrhovnega sodišča Miodragu Đorđeviću pištola. Za majhno lobanjo nisem posebej vpraševal.

Pištola predsednika vrhovnega sodišča. Na pištolo je na omrežju X opozoril Rajko Gerič, posnetek je prvotno objavil časopis Dnevnik ob intervjuju.

Posnetek je na spletnem omrežju X objavil urednik TVS Rajko Gerič in s tem sprožil obsežne polemike. Nekaj odzivov je bilo tudi komičnih. Denimo, da se je Đorđević odzval pozivu predsednika SDS Janeza Janše, da se naj vsi legalno oborožimo, ker je vladi nadzor meja povsem ušel iz rok.

Komična je bila tudi ta montaža:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu