Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Steklo porezalo 24 mladih tujih turistov v Splitu

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 3rd julij 2024, 09:41 dop

Kar štiriindvajset mladih, večinoma Švedov in Nemcev, je bilo ponoči poškodovanih pred nočnim klubom Central v Splitu. Najhuje sta jo skupila leta 2004 rojen fant in leta 2008 rojeno dekle, ki sta končala na kirurgiji, oba sta izven življenjske nevarnosti. Vsa mladi, ki so prišli v bolnišnice, so utrpeli ureznine, poroča Slobodna Dalmacija. Z izjemo obeh najhuje poškodovanih so po zdravniški oskrbi vsi že odšli iz bolnišnic.

Nočni klub deluje v prostorih nekdanje kinoteke, izložbeno steklo trgovskega centra “Prima”, ki je ob vhodu v ta nočni klub, pa bi naj počilo zaradi pritiska večjega števila mladih, ki so se naslonili nanj. Sredi noči so gasilci odstranjevali steklo in kri.

Kraj nesreče je označen na googlovem zemljevidu:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu