Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

V Mostah pretepli policista in kriminalista

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 8th oktober 2023, 09:21 dop

Iz policije so mi potrdili neuradne informacije, da sta bila na Fužinah brutalno pretepena dva policista pri opravljanju svojega dela. So pa zanikali, da bi šlo za mlada neizkušena delavca in da bi ju preslabo varovali. Na moje vprašanje o tem, so odgovorili tako: “Zaradi varstva osebnih podatkov lahko zgolj potrdimo, da sta bila v dogodku na območju Most konec prejšnjega meseca poškodovana policist in kriminalist. Policista v prostem času sta po obvestilu, da je neposredno ogroženo življenje, zdravje in osebna varnost osebe, začela opravljati policijske naloge. Poudarjamo, da morajo policisti tudi zunaj delovnega časa preprečevati nezakonita dejanja ter opravljati druge policijske naloge, če je zaradi nezakonitega dejanja ali splošne nevarnosti neposredno ogroženo življenje, zdravje, osebna varnost ali premoženje. V povezavi s tem preiskujemo sume kaznivih dejanj s poglavja zoper javni red in mir, katerega je osumljenih več neznanih oseb. Eden izmed policistov je bil v dogodku huje, drugi pa lažje poškodovan, oba pa sta policista z večletnim stažem. Ker intenzivna preiskava in zbiranje obvestil o vseh okoliščinah dogodka še poteka, vam podrobnosti zaradi interesa preiskave o tem ne moremo pojasnjevati.” Iz policije so še zagotovili, da so bili izvedeni vsi ukrepi za pomoč policistoma, ki jima želijo čim prejšnje okrevanje.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (5)

https-spletnicasopis-eu