Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Po umorih razkazovali slečeno telo nemške mladenke v Gazi

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 10th oktober 2023, 09:07 pop

Iz terorističnega divjanja predstavnikov Hamasa po Izraelu sem najprej netočno poročal, ko sem pisal, da bi naj ekstremisti po Gazi razkazovali golo telo izraelske vojakinje. Kot kažejo dodatne objave so v Gazo prepeljali in tam razkazovali telo nemške turistke, ki je bila v Izraelu na glasbenem festivalu, ki je bil čez vikend organiziran ob ograji na meji z Gazo. Teroristi, ki so prišli iz Gaze, so po pričevanjih udeležencev z več strani tam sistematično morili mlade, na prizorišču rave zabave pa bi naj tudi posiljevali dekleta. Po zadnjih informacijah bi naj bila mladenka še živa, a v kritičnem stanju:

Posnetki območja, kjer so jo ugrabili, so prikaz pekla:

Poročanje o posiljevanju je takšno:

Festival trance glasbe na prostem Supernova Sukkot Gathering so na območje pet kilometrov od meje z Gazo premaknili vsega dva dni pred začetkom dogodka, ker na prvotni lokaciji v južnem Izraelu prireditve ni bilo mogoče izvesti. Rave so označili kot praznovanje “prijateljev, ljubezni in neskončne svobode”. Udeleženci so bili večinoma Izraelci, stari od 20 do 40 let iz cele države, a tudi tujci.

Posnetek kaže zabavo, preden se je začelo streljanje in nasilje.

Med mrtvimi in pogrešanimi iz tega koncerta so tudi državljani zahodnih držav. Skupaj so tam našli že 260 trupel. Hamasovci so del trupel in zajetih prepeljali v Gazo in se z njimi tam postavljali. Tudi s slečenim telesom mlade nemške turistke, ki so jo tudi okradli in njeno kreditno kartico že uporabili v Gazi. Posnetke ravnanja, tudi pobijanja neoboroženih, ki je povsem nečloveško, so posneli in objavili na Palestinski strani sami.

O dogajanju v Gazi sem najprej poročal tako: “Objavljeni so posnetki, kako so se Palestinci znesli nad ujetim tankistom, krožijo pa tudi posnetki, kako se palestinski skrajneži postavljajo z ujetimi izraelskimi vojaki, celo slečenim truplom izraelske vojakinje, vse so na območja Gaze prepeljali po vdorih na ozemlja Izraela.”

Hčerko je na video posnetkih iz Gaze prepoznala njena mama:

Posnetka razkazovanja telesa mlade ženske, ki so ga objavili iz Gaze, ko so telo razkazovali množici, nisem objavil, ker je preveč nespodoben. Posnetki iz Izraela o divjanju teroristov, ki so vdrli preko meje iz Gaze, so tudi sicer povsem grozni. V številnih islamskih državah terorističen vdor prebivalci slavijo, prizori slavja so bili včeraj objavljeni tudi iz zahodnih držav, kjer živijo begunci in migranti iz Bližnjega vzhoda. Znašanje nad ujetimi otroci, starkami in razkazovanje golih deklet je huda sramota za islam, arabski svet in sploh vsako religijo in človečnost.

Napeto je trenutno na vseh mejah Izraela in ni mogoče izključiti, da je bil obsežen terorističen napad nameren uvod v širšo destabilizacijo regije, za katero so interesi Irana in morda tudi Rusije.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (8)

https-spletnicasopis-eu