Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pirc Musarjeva pri Pahorju, Janši pa se ni opravičila

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 20th december 2022, 11:35 pop

Na neformalnem klepetu je predsednik republike Borut Pahor sprejel Natašo Pirc Musar, ki so jo volivci v nedeljo izvolili za novo predsednico. Neformalno srečanje je bilo po telefonski čestitki v nedeljo danes v predsedniški palači. Novi predsednici je včeraj čestital tudi predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša (SDS) in ocenil, da bi se spodobilo, da bi se Nataša Pirc Musar opravičila za laži o stranki SDS izrečene v kampanji.

Predsednik republike Borut Pahor se je sestal z izvoljeno predsednico republike Natašo Pirc Musar. Foto: Daniel Novakovič/STA.

Janša je čestital in pozval k opravičilu tako:

Nataša Pirc Musar je Janši na čestitko odgovorila s kratko zahvalo, poziva k opravičilu pa ni komentirala

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu