Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Verhofstadt: Levico Luke Meseca financira Orban!

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 13th marec 2022, 10:43 dop

Šef liberalne internacionale Guy Verhofstadt je danes razkril, da premier sosednje Madžarske Viktor Orban financira sile v Sloveniji in Makedoniji, ki so proti zavezništvu Nato in proti EU. In da je skrajni čas, da se to ustavi.

V državnem zboru je proti Natu le Levica Luke Meseca, ki ima zaradi kapitalizma nekaj pomislekov tudi proti EU. Deloma pa morda kdaj še Zmago Jelinčič s SNS. Tvit s tem presenetljivim razkritjem je bil takšen:

Obtožba šefa liberalcev, h katerim v Sloveniji sodijo neuspešno združujoče se LMŠ Marjana Šarca, SMC Zdravka Počivalška in SAB Alenke Bratušek, čez njihovega donedavnega tihega koalicijskega partnerja Levico Luke Mesca je precejšnje presenečenje.

Doslej so namreč s tega v Evropi bolj desnega bloka obtoževali SDS, da ji pomaga premier sosednje države, s katerim je Janez Janša v dobrih odnosih, saj sta tudi skupaj v sredinski zvezi evropskih ljudskih in demokrščanskih strank (EPP).

SDS je v Sloveniji najbolj za Nato in za EU med vsemi strankami in se obtožba nanje torej nikakor ne more nanašati.

Posnetek tvita o nenavadnem financiranju edine politične stranke, ki je proti Natu, torej Levice, je takšen:

So v liberalni internacionali povsem izgubili stik z realnostjo ali vedo nekaj več?

Da bi bila komedija še večja, se je v bran Levica Luke Meseca postavil Janša, ki meni, da Orban zanesljivo ne plačuje naše Levice. Tako:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu