Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Ni bil velik terorističen napad

Print Friendly, PDF & Email
(Last Updated On: 10/07/2019)

Zjutraj so v Ljubljani tulile sirene, center za obveščanje pa je med dogodke vpisal, da so v Ljubljani ob 9.27 zaznali teroristični napad. Tako:

Ko sem to nenavadno dogajanje in obvestilo preveril na policiji, so me tam opozorili, da ni bilo streljanja, bombe, napada ali česa podobnega in da center za obveščanje, ki je prejema klice na 112, pač tako označi dogodek, ko kdo dobi bel prašek.

Tokrat so v zdravstveni ustanovi dobili pošiljko z belim praškom. To ni zelo neobičajen dogodek. Že nekajkrat se je kaj takega zgodilo v državnem zboru, vladi, občasno to dobijo novinarji in vodilni na javni televiziji.

Običajno ne gre za res nevarne praške. A nikoli ne vemo. Kakšen je bil tokrat, policija še preverja.

Iz policije so o dogodku javnost obvestili tako:

“Policijska uprava Ljubljana je bila danes okoli 9.15 obveščena o prejemu pisemske pošiljke v upravnem delu zdravstvene ustanove v Ljubljani. Iz pošiljke se je vsula neznana snov (prah). Na kraju so posredovali policisti, gasilci in uslužbenci Inštituta za mikrobiologijo in imunologio na Medicinski fakulteti, ki so snov prevzeli in jo bodo analizirali. Dve osebi, ki sta bili izpostavljeni, ostajata do zaključka analize v karanteni. Objekt v času intervencije ni bil evakuiran.”

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019 Peter Jančič Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.
(Visited 1.271 times, 1 visits today)

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu