Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Bo škandal zaradi Dončičeve majice, da je narejen v Sloveniji?

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 22nd november 2018, 05:00 pop

Veliko ogorčenja je pred dvema tednoma dvignil zaključek Utripa nekdanje odgovorne urednice informativnega programa televizije Slovenija Jadranke Rebernik, ki je povedala:

“Kaj je lepšega kot biti ponosen na to, da si Slovenec. Kaj je boljšega kot imeti rad svojo domovino in svoje ljudi. Želimo si državo Slovencev in slovenskih državljanov, ki bodo ponosni, da živijo tukaj.  In želimo si državo, ki bo pravično skrbela za svoje ljudi.”

Zdaj je po medijih in internetu zakrožila fotografija Luke Dončiča iz ZDA, ko je prihajal na tekmo v ZDA, kjer je pozneje precej prispeval k zmagi z nekaj izjemnimi podajami in neverjetnimi trojkami, na majici pa je imel zapisano, da živi v Teksasu, narejen pa je v Sloveniji. Dončič “pravične” skrbi svoje države sicer ne potrebuje. Zase in za svoje zna skrbeti sam.  Njegovo moštvo je prihod objavilo tako:


Se bodo zdaj borci proti nacionalnim čustvom in ponosu na svojo državo spravili še na Dončiča? Ali pa v ZDA, kjer imajo predsednika, ki na prvo mesto postavlja ZDA, smeš biti ponosen na to, od si od nekod drugod prišel v Teksas?

Saj veste od kod.

 

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu