Site icon Spletni časopis

Bo škandal zaradi Dončičeve majice, da je narejen v Sloveniji?

(Last Updated On: 22. novembra, 2018)

Veliko ogorčenja je pred dvema tednoma dvignil zaključek Utripa nekdanje odgovorne urednice informativnega programa televizije Slovenija Jadranke Rebernik, ki je povedala:

“Kaj je lepšega kot biti ponosen na to, da si Slovenec. Kaj je boljšega kot imeti rad svojo domovino in svoje ljudi. Želimo si državo Slovencev in slovenskih državljanov, ki bodo ponosni, da živijo tukaj.  In želimo si državo, ki bo pravično skrbela za svoje ljudi.”

Zdaj je po medijih in internetu zakrožila fotografija Luke Dončiča iz ZDA, ko je prihajal na tekmo v ZDA, kjer je pozneje precej prispeval k zmagi z nekaj izjemnimi podajami in neverjetnimi trojkami, na majici pa je imel zapisano, da živi v Teksasu, narejen pa je v Sloveniji. Dončič “pravične” skrbi svoje države sicer ne potrebuje. Zase in za svoje zna skrbeti sam.  Njegovo moštvo je prihod objavilo tako:


Se bodo zdaj borci proti nacionalnim čustvom in ponosu na svojo državo spravili še na Dončiča? Ali pa v ZDA, kjer imajo predsednika, ki na prvo mesto postavlja ZDA, smeš biti ponosen na to, od si od nekod drugod prišel v Teksas?

Saj veste od kod.

 

Copyright secured by Digiprove © 2018 Peter JančičAll Rights Reserved  
Exit mobile version