Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Popravek: 12.211 evrov društvu MORiS in ne zvezi Moris

Print Friendly, PDF & Email
(Last Updated On: 17/04/2018)

V članku z naslovom ”Turnškovim borcem po zmerjanju ”poslanskih kurcev” znova največ denarja” je bil v grafiki, koliko denarja so zadnja leta dobile veteranske organizacije in koliko ga bodo letos, napak prikazan podatek o denarju za Zvezo Moris, ki je denar dobila leta 2016 in 2017. Letos Zveza Moris ni kandidirala, denar pa je bil dodeljen društvu Moris, ki ga vodi Anton Krkovič.

V grafiki sem oboje združil, kar ni točno. Pravilna grafika je takšna:

Na napako je z zahtevo za objavo popravka opozoril predsednik Društva MORiS Kočevska Reka Anton Krkovič. Odziv v celoti objavljam:

[pdf-embedder url=”https://spletnicasopis.eu/wp-content/uploads/2018/04/Društvo-MORiS-dopis_D-5_Peter-Jančič_zahtevek-za-objavo-popravka_2018-04-17.pdf” title=”Društvo MORiS – dopis_D-5_Peter Jančič_zahtevek za objavo popravka_2018-04-17″]

Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu