Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Natočite bencin, od jutri bo vse dražje

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 14th februar 2024, 10:59 dop

Bencin, dizel in kurilno olje se bodo opolnoči podražili so sporočili iz ministrstva za okolje. Cene bodo višje, ker se je nafta podražila na svetovnih trgih, trošarin vlada ni spreminjala. Od 13. februarja 2024 do 26. februarja 2024, bo cena neosvinčenega bencina na črpalkah izven avtocest 1,445 evra za liter bencina, 1,498 evra za liter dizelskega goriva in 1,159 evra za liter kurilnega olja. Kakšna bo sprememba, kaže grafika:

Cene pogonskih goriv na avtocestnem križu se oblikujejo prosto in tam so višje.

Cene je podobno danes popravila tudi vlade Hrvaške, kjer pa veljajo tudi na avtocestah

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu