Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Hitra menjava: Luna ni več direktorica Golobovega Star Solarja

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 15th januar 2024, 09:02 dop

Le dan po tem, kot je predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič v Tarči povedala, da je hčerko Luno Golob za direktorico podjetja Star Solar postavilo sodišče in ne Golob ali njegova bivša žena, je sodišče, tako lahko sklepamo po javni objavi, uveljavilo sklep o odstavitvi hčerke in postavilo novega direktorja Mirana Klanjščka. S tem so v register vpisali spremembo, ki se je zgodila tik pred novim letom. Premierova hčerka po manj kot pol leta več ni direktorica Golobovega podjetja.

Dogajanje je Klakočar Zupančičeva v Tarči pojasnila tako:  “Tukaj gre za ločitveni postopek, oziroma kasnejši nepravdni postopek delitve skupnega premoženja, kjer sta se bivša zakonca dogovorila, kakor sta se. Premier, oziroma dr. Robert Golob, je lastnik tega podjetja dva meseca, dva meseca in govoriti o tem, da je, ne vem, on prej vodil to podjetje in pripravljal, ne vem kaj, z ne vem kaj, je neko brezvezno špekuliranje, tako da to sploh ne bi komentirala. Glede direktorstva tega podjetja bi še povedala, ker je bilo tudi v prispevku omenjeno, da naj bi to bila njegova hči. Kar niste povedali in je zelo pomembno, je, da je bila začasno postavljena njegova 19-letna hči s sklepom sodišča. To se pravi, to je naredilo sodišče, ne pa dr. Robert Golob ali njegova bivša žena.”

Za direktorico je bila Luna, ki je še najstnica, vpisana 19. 7. 2023. Sklepom, ki je bil sprejet po tem, ko je z imenovanjem pred tem tudi soglašala, je bil takšen:

Na istem naslovu kot novi direktor Miran Klanjšček živi v Novi Gorici poslanka Svobode Mirjam Bon Klanjšček, ki je bila v preteklosti poslanka SAB, pa tudi svetnica Roberta Goloba v Novi Gorici, bila pa je tudi že upokojenka in se je z izvolitvijo za poslanko “reaktivirala”.

Mirjam Bon Klanjšček (Svoboda) Foto: DZ/ Teja Perko
--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (5)

https-spletnicasopis-eu