Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Golob na operacijo, vlado bo vodil Mesec

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 22nd november 2023, 09:05 dop

“Predsednik vlade dr. Robert Golob v petek, 17. novembra 2023, v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana nujno operacijo kile. V času bolniške odsotnosti, predvidoma nekaj dni, ga bo nadomeščal podpredsednik vlade Luka Mesec.” To so pravkar sporočili iz vlade.

Robert Golob, Tanja Fajon in Luka Mesec Foto: DZ/Matija SuŠnik

Politiki so le ljudje in morajo zaradi tega na zdravljenja. Pogosto gredo tudi v tujino. Ob Milanu Kučanu, ki so ga operirali v Švici, je na operacijo v Avstrijo (a ne hrbtenice) odpotoval tudi nekdanji predsednik Danilo Türk. Odstranili so mu maligno tvorbo na prostati. So pa nekdanjega premiera Janeza Drnovška (rakasto obolenje) operirali v Ljubljani, večkratnega šefa vlade, danes pa opozicijskega voditelja Janeza Janšo (kila) v Mariboru, nekdanjega predsednika republike Boruta Pahorja (operacija prostate) pa v Celju.

Golob je za danes sicer napovedal obisk ljubljanskih Sneberj, ki so jih prizadele avgustovske poplave, tam bo tudi ljubljanski župan Zoran Janković, s katerim sta bila nekoč skupaj v Pozitivni Sloveniji.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (3)

https-spletnicasopis-eu