Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Drugi antisemitski alah akbar shod vladajoče Levice

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 2nd december 2023, 08:49 pop

V Ljubljani bo že drugič organiziran propagandni shod, ki poskuša vplivati na javnost in vlado in vsebuje tudi propagando, ki je širjenja mednacionalnega in verskega sovraštva. Podobne shode so v preteklosti z leve redno organizirali za spodbujanje sovraštva proti takrat vladajoči SDS, tudi z znameniti plakati, ki so pozivali k smrti. Vojna, ki jo je sprožil palestinski Hamas z brutalnimi terorističnimi napadi na Izrael, ima grozovite posledica za Izraelce in Palestince in logično je, da se tam vpleteni odzivajo čustveno in da uporabljajo vse vrste propagande. Problematično pa to postane, ko je propaganda ene od strani v konfliktu del uradnega shoda v Sloveniji, ki se ga udeležujejo pomembni politiki naše države, ki so del vladne koalicije. Precej verjetno po izkušnjah iz preteklosti pa so tudi prikriti soorganizatorji. Na prvem shodu je bila podpredsednica državnega zbora Nataša Sukič, poslanec Levice, ki je bil tudi kandidat za koordinatorja te stranke Miha Kordiš, opazili pa smo lahko tudi Mustafa Alnajjarja, ki je bil z Failo Pašić na slavju vrha Svobode Roberta Goloba, ko so lani zmagali na parlamentarnih volitvah. Pašićeva je pozneje politično precej poniknila, ko se je razvedelo, da je Alnajjar obtožen posilstva mladoletnice. 

Že iz vabila, katerega vsebina kroži po družabnih omrežjih, so razvidna propagandna sporočila, kako se dogaja genocid in da smo priča aparthaidu. Oba očitka sta usmerjena proti Izraelu, a dejansko bolj opisujeta politiko in cilje palestinskega gibanje Hamas in drugih skrajnih islamskih organizacij, katerih cilj je izbrisati državo Izrael. Takšno je vabilo:

Na prvem takšnem shodu smo lahko pred spomenikom Francetu Prešernu poslušali tudi skandiranje Alah akbar, kar je za proteste, na katere hodijo politiki naše Levice, velika novost. Smo v zanimivih časih, ko spremljamo politike levice na antisemitskih alah akbar shodih, na katere pridejo tudi migranti, ki jim je pred tem vlada Roberta Goloba na vso moč odprla meje, kjer pa je medtem spet uvedla nadzor zaradi nevarnosti terorizma. Terorizma verskih skrajnežev, ki praviloma tudi vpijejo Alah akbar.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (5)

https-spletnicasopis-eu