Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Umrl je Sašo Hribar

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 8th september 2023, 08:06 pop

Po informacijah iz RTVS bi naj imel radijski voditelj in znani komik Sašo Hribar resne zdravstvene težave, doživel bi naj infarkt in umrl. Hribar je bil v preteklosti član Programskega sveta RTVS in je tudi član novega Sveta RTVS, v katerem je predstavnik zaposlenih. Hribar se je rodil leta 1960 v Celju. Leta 2006 je prejel Ježkovo nagrado za oddajo Radio Ga-Ga in oddajo Hri-bar.

Hribar, s katerim sva bila nekaj časa tudi skupaj v programskem svetu RTVS, ko je bil ta še pluralno sestavljen, je slovel po tem, da je bil v polemikah oster in ni varčeval tudi z zelo slikovitimi opisi in prispodobami, zaradi česar se je znašel celo v sodnih postopkih, a na sodiščih ni bil obsojen, da bi šel z besedami predaleč.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (12)

https-spletnicasopis-eu