Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Kaj se dogaja? Obiski svojcev na UKC Ljubljana le s posebnimi dovolilnicami

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 8th april 2023, 06:42 dop

V kliničnem centru so uvedli nova pravila, kdaj smete obiskati svojce, ki so v bolnišnici. V kliničnem centru niso posebej pojasnili, zakaj uvajajo ta nova pravila, ki jih je pripravila Tatjana Mrvič, ki vodi službo za preprečevanje in obvladovanje bolnišničnih okužb. Nova pravila bi lahko povzročila težave in jezo med ljudmi, ki bodo pripotovali od daleč, da bi obiskali svojce, a to zaradi teh novih pravil ne bo mogoče, je slišati iz zdravstva. Nova pravila veljajo od tega tedna, za obisk bo nujno pridobiti imensko dovolilnico in jo pokazati vratarju pri vstopu v stavbo UKC. Celotno pojasnilo UKC, zakaj dodatne omejitve, je takšno:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu