Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Covid: Okužb spet več, a…

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 20th december 2022, 11:27 pop

Povečanje števila Covid okužb v primerjavi s tednom prej tudi za včeraj kažejo podatki NIJZ, trend rasti je precej jasen. Še naprej rastejo tudi ugotovljeni deleži pozitivnih testov med opravljenimi testi, kar je dodaten znak, da epidemije ni konec. So pa posledica zaradi prekuženosti in precepljenosti prebivalstva za zdaj drugačne. Iz zdravstva ne poročajo o večjih težavah. Števila ugotovljenih okuženih te dni še niso rekordne, številke so bile septembra in oktobra tudi dvakrat višje.

Podatki za včeraj kot jih objavlja sledilnik Covid-19, povzema pa njihova grafika podatke NIJZ (obliko pogleda lahko tudi spremenite), so takšni:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu