Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Kangler o NSi: Lepo sporočilo o njih

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 21st december 2022, 12:01 dop

“Super. To je lepo sporočilo o njih,” se je kandidat za župana Maribora Franc Kangler odzval na informacijo, da je Nova Slovenija (NSi) za vodenje občine Maribor podprla sedanjega župana Saša Arsenoviča. Kangler je ocenil še, da to dogajanje pomeni, da bo najbrž tudi rekonstrukcija vlade Roberta Goloba, ki bo poslej brez SD in Levice. Da podpirajo kandidata, za katerim so pretežno stranke iz vladajoče leve strani in ne kandidata bolj z desne strani Franca Kanglerja, so iz NSi sporočili tako:

“NSi podprla Saša Arsenoviča za župana Mestne občine Maribor

Spoštovani predstavniki medijev,

v nadaljevanju vam pošiljamo izjavo za javnost ob podpori NSi kandidatu za župana v Mestni občini Maribor:

Izvršilni odbor NSi je na predlog Mestnega odbora NSi Maribor podprl Saša Arsenoviča za župana Mestne občine Maribor. »Z županom in njegovo listo smo v mestnem svetu sodelovali že v preteklem mandatu. Realizirali smo mnogo odličnih projektov, kar nekaj pa jih je s strani NSi še načrtovanih in jih želimo uspešno izpeljati v naslednjih štirih letih,« je ob izrečeni podpori dejal predsednik MO NSi Maribor mag. Bernard Memon.

Lep pozdrav,
Služba za odnose z javnostmi NSi”

Rezultat prvega kroga, s katerim kandidata za župana vstopata v drugega, je bil takšen:

Pozneje se je Kangler na spletnem družabnem omrežju na odločitev NSi odzval še tako:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu