Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Reakcija Zvera in Janše na imuniteto Le Penove

Print Friendly, PDF & Email
(Last Updated On: 11/03/2017)

Evropski poslanec Milan Zver se je odvzal na polemike na spletnih medijih po glasovanju proti imuniteti Marine Le Pen. Na svojem blogu je zapisal: “Sodeč po medijih, vključno z družabnimi, sta zadnje dni v Sloveniji odmevala zlasti dva dogodka: obisk predsednikov Evropskega parlamenta in Evropske komisije ter glasovanje o imuniteti Marine Le Pen. Slednje se sicer ni zgodilo v Sloveniji, je pa pri nas doma močno odmevalo…

Source: http://www.milanzver.eu/blog/od-le-penove-do-junckerja Milan Zver

Na kritične polemike, da bi evropski poslanci SDS morali glasovati za zaščitito Marine Le Pen z imuniteto proti sodnemu postopku, je reagiral tudi predsednik stranke Janez Janša:

Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu