Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Nekdanji nogometaš Olimpije preživel strel v sence

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 20th december 2022, 11:31 pop

Po poskusu samomora v svojem stanovanju na vzhodu Sarajeva se je nekdanji nogometaš Slavije, Čelika, OFK Beograda, ljubljanske Olimpije, Triglava in Kozare Bojan Jamina v sarajevskem kliničnem centru prebudil in je v stabilnem stanju.

Čeprav se je z malokalibrskim orožjem ustrelil v glavo, natančneje v sence, je trenutno v stabilnem stanju, možgani pa niso poškodovani, poroča sarajevski Avaz. Nazadnje je Jamina delal kot nogometni trener mladincev. Po informacijah Avaza Jamine zaradi otekanja možganov niso operirali in tudi ni paraliziran, čuti pa bolečine.

Če bi se tak poskus samomora zgodil v Sloveniji, zanj verjetno ne bi izvedeli, ker policija in druge državne ustanove takšne dogodke, podobno tudi posilstva, sistematično prikrivajo javnosti.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu