Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

V nesreči z družino umrl direktor tehnike Proplus

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 5th november 2022, 08:54 pop

V helikopterski nesreči v Italiji je danes s svojo družino umrl direktor tehnike na Pro plus Boštjan Rigler. V okvir Proplus sodi najbolj gledan televizijski program POPTV. Leta 1968 rojeni Rigler je umrl v strmoglavljenju helikopterja, ko se je z družino danes vračal iz izleta na otočju Tremiti na vzhodu Italije. Gledano s Hrvaške strani jadranskega morja je to na italijanski strani, če nadaljujemo pot iz območja Visa.

Otočje je na zemljevidu označeno z rdečim znakom:

V nesreči so ob družini umrla še oba pilota in italijanski zdravnik, ki se je na celino vračal iz dežurstva na teh otokih na Jadranskem morju, kjer je bila tudi nesrečna družina Rigler. Zdravnik se je vkrcal zadnjih hip, zaradi slabega vremena se je odločil, da se namesto s trajektom raje vrne s helikopterjem. Po poročanju POPTV je družina Rigler na otočje prispela v petek in se nameravala že isti dan vrniti, a so zaradi slabega vremena polet prestavili. Dan pozneje pa je helikopter, ko se je vrnil na celino, izginil iz radarjev. Na območju nesreče je divjala močna nevihta, bila je tudi zelo gosta megla. Razbitine so našli okoli druge ure popoldan.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.