Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Bajni prejemki profesorjev EPF (iz www.vecer.com)

Print Friendly, PDF & Email

Izjemoma kdaj tudi usmerjam pozornost na izstopajoče novinarsko delo v medijih. Tokrat novinarke Večera Jasmine Cehnar o tem, kako sta profesorja EPF Samo Bobek in Davorin Kračun služila na račun EPF tudi v času državnega zategovanja pasu, čeprav je bil prvi pogosto službeno odsoten, drugi pa iz nove funkcije, kot šef fiskalnega sveta, državo poziva k varčevanju.

Članek je dostopen na http://www.vecer.com/bajni-prejemki-profesorjev-epf-6284155

Članek, kako je fiskalni svet, ki deluje v prostorih računskega sodišča, po ustanovitvi vlado pozval k varčevanju, kar je sicer modro ravnanje, pa je dostopen na povezavi:

Prvo sporočilo: Fiskalni svet vlado pozval k varčevanju

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu