Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Šolarji iz Moškriča v Stožicah, šola Jarše normalno

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 3rd september 2018, 10:23 dop

Kakšnih 200 šolarjev iz osnovne šole Jožeta Moškriča v Ljubljani so prvi dan pouka avtobusi odpeljali v športni center Stožice. Šola, ki so jo čez počitnice prenavljali, še ni dobila uporabnega dovoljenja, potem ko se je prejšnji teden med prenavljanjem porušil del stropa v drugem nadstropju stavbe.

Dan po dogodku so popravila stropa prejšnji teden potekala tako:

Foto: Peter Jančič

 

A vsaj najmanjši so v osnovni šoli Jožeta Moškriča, ki jo vodi ravnateljica Simona Kralj, vendarle preživeli prvi dan. Prvi trije razredi namreč šolanje začnejo v prizidku, kjer težav ni bilo in ki bo normalno deloval. Zaradi težav pri prenovi v tej šoli še ne dela kuhinja in še nekaj časa ne bo.

Drugače je bilo nekaj sto metrov stran v Osnovni šoli Nove Jarše, kjer letos večje prenove ni bilo in kamor je zjutraj prvošolčke prišel pozdraviti tudi župan Zoran Janković, ki ga novembra čaka preizkus na županskih volitvah. Priprave nanje že potekajo.

Župan Zoran Janković na osnovni šoli Nove Jarše med prvošolci Foto: Peter Jančič
--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu