Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

V OŠ Jožeta Moškriča se je med prenovo zrušil strop

Print Friendly, PDF & Email
(Last Updated On: 30/08/2018)

V drugem nadstropju osnovne šole Jožeta Moškriča v Novih Jaršah v Ljubljani se je med zaključevanjem prenove iz torka na sredo zrušil del stropa v drugem nadstropju. Šolo prenavljajo pred začetkom šolskega leta. V šoli, ki je že precej v letih, potekajo obsežna prenovitvena dela, tudi protipotresna in energetska sanacija. Zaradi dogodka, ki je postavil pod vprašaj varnost, so imeli tam danes nadzor, delavci pa so hiteli z deli, da bi popravili škodo.

Težave so bile, zdaj nadzor

Eden od delavcev mi je pred stavbo potrdil, da so bile težave in dejal, da zaradi tega zdaj poteka nadzor, kar je prav, ker stvari morajo biti dobro narejene in varne. Nadstropje, kjer se je zgodilo, je bilo danes okoli poldneva, ko sem bil tam, videti takšno:

Večino škode, kot kaže posnetek, so že popravili. V šoli je v višjih nadstropjih pred delavci še veliko dela, da bi se tja lahko prihodnji teden vrnili učenci. Hodnik nekaj višje je še povsem poln opreme iz učilnic.

Že precej polepšana šola, ki jo poznam ker sem eden od staršev, katerih otroke so tam šolali zadnja leta,  je bila od zunaj danes videti tako:

Nadzor in preverjanje v pritličju šole, kako ravnati zaradi težav nekaj višje, je bilo okoli poldneva videti tako:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018 Peter Jančič Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu