Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Jelinčič: “Je pač lastnica salona. To ni noben problem.”

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 7th junij 2018, 12:20 dop

“To ni noben problem. V Avstriji je vse polno različnih masažnih salonov in sosedje samo od moških iz Slovenije, ki hodijo tja na obiske, na leto zaslužijo okoli 7,5 milijonov evrov. Je pač lastnica masažnega salona. To ni nič takega” mi je predsednik SNS Zmago Jelinčič, ki mu je v nedeljo uspela vrnitev v državni zbor, povedal, kaj meni o tem, da je Lidija Ivanuša, ki je bila izvoljena za poslanko na listi SNS, samostojna podjetnica na področju Nege telesa in storitev.

Kakšen je nežni posel nove poslanke

Lidijo Ivanuša je v okraju Šentjur pri Celju volilo 5,95 odstotka volivcev in je izvoljena za poslanko. Na posnetku, ki ga je zmago Jelinčič objavil na omrežju Faecbook, je kandidatka s predsednikom pred volitvami. Volivcem je Ivanuša v volilnem razglasu predstavljena tako: “Lidija Ivanuša , roj 03.01.1979 naslov: Breg pri Polzeli, Savinjska cesta 165 poklic: Frizer delo: Samostojna podjetnica.”

Mediji so delo preverjanj kandidatov očitno opravili bolj slabo; zanimive podrobnosti v ozadju dokler volitve niso bile že mimo niso opazili. Razlog za to je tudi precej nora ureditev, ko volivci za več tisoč kandidatov izvedo šele nekaj tednov pred volitvami. Kdo bo izvoljen, pa zaradi čudaškega volilnega sistema (načina dodeljevanja mandatov) volivci sploh ne odločajo. Ni čisto jasno, kako bi učinkovalo, če bi bilo znano prej. Možno je, da bi SNS celo koristilo, ker je to precej posebna desna stranka.

Masažni salon, ki ga vodi Ivanuša, se med drugim oglašuje tako:

 

Po objavah na FB omrežju so v podjetju nove poslanke leta 2015 iskali maserke za delo v Celju, kamor so takrat širili svojo dejavnost. Ivanuša je, po tem sodeč, kar uspešna podjetnica:

Kakšne adute ponujajo, kaže ta posnetek:

Masažni saloni, tudi erotični, so v državi povsem legalna dejavnost, s katero država z davki in prispevki tudi zasluži. Ob Ivanuši in Jelinčiču bosta v poslanski skupini SNS še Jani Ivanuša, ki je bil izvoljen v Ormožu in Dušan Šiško, ki mu je to uspelo v okraju Krško. Jani Ivanuša ni v sorodu z Lidijo. Isti priimek je slučaj, mi je povedal Jelinčič.

Če vas zanimajo cene uslug, ki jih ponuja salon poslanke, je takšen:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu