Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Anonimka o farmacevtkah na Igu

(Last Updated On: 04/11/2017)
image_pdfimage_print

Vladimir Vodušek je na svojem portalu objavil nenavadno anonimno pisanje Peticijo zapornic iz Iga, ki menda protestirajo, da si morajo pravice zagotavljati tudi s sladkostmi, o katerih smo zadnje čase brali v povezavi z uničenjem dokazov o dogovarjanju med ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in Katarino Ravnikar. Dogovarjanje je bilo o stalni zaposlitvi v ljubljanskih lekarnah in povezanih radostih.

Moški protestirali zaradi hrane in televizije

Dokaze, posnetke prisluškovanj telefonskim pogovorom Zorana Jankovića, je tožilstvo moralo uničiti, ker so zamudili dvoletni rok, v katerem bi po prisluškovanju morali sprožiti kakšen postopek proti županu.

S tem so si tožilci dramatično zmanjšali možnosti, da v primeru farmacevtka kaj dosežejo proti Jankoviću na sodišču. Več o tem najdete na povezavi

Pri anonimnih pisanjih, kakršno objavlja Vodušek, je težko presoditi, ali stvar ni podtaknjena.

O anonimnem protestu iz ženskih zaporov Vodušek piše po tem, ko so mediji poročali o moških zapornikih, ki so zahtevali  boljšo hrano in večjo izbiro televizijskih kanalov.

Vsebina “peticije” nakazuje, da si zapornice menda lahko pridobijo pravice, ki jim pripadajo, s prostituiranjem. Več je dostopno na povezavi: http://www.topnews.si/2017/11/04/grozljivka-o-dogajanju-v-zenskem-zaporu-na-igu-peticija-zapornic-iz-iga-o-spolnih-zlorabah-prostituciji-in-mesenih-uzitkih/

(Visited 174 times, 1 visits today)
2 komentarja

Zapiši svoje mnenje, kritiko ali pohvalo.

Spletni časopis je zastonj. A ustvarjanje ni. Če vam je vsebina všeč, priporočite prebiranje prijateljem in delite vsebino po spletnih omrežjih. Več kot je bralcev večji je smisel časopisa. Pa še prihodki od oglasov se povečajo. Oglasi plačajo osnovne stroške delovanja. Za spletni časopis lahko prispevate denar. Načina sta dva. S pomočjo upn obrazca. Navodilo, kako to storiti, je dostopno na povezavi: https://spletnicasopis.eu/o-casopisu/. Možno je tudi nakazilo s pomočjo Paypala
  V pomoč projektu je, če se odločite oglaševati.  Že želite oglaševati ali sponzorirati časopis, lahko pošljete sporočilo na naslov peterjancicsplet@gmail.com. Spletni časopis posameznike in pravne osebe, ki to želijo sami, tudi predstavi kot podpornike, ki so prispevali za delovanje časopisa in novinarska opravila. A - zaradi varstva zasebnosti - le, če to posebej sporočite.
Pisma bralcev Spletni časopis objavlja s soglasjem avtorjev, poslana morajo biti po elektronski pošti. Pisma morajo biti podpisana z imenom in priimkom. Pripisan mora biti polni naslov in telefon za preverjanje. Naslova in telefonske številke spletni časopis ne objavlja. Načeloma, razen pri odpravi povsem tipkarskih napak, časopis v vsebino ne posega. Kot odziv pod teksti načeloma v spletnem časopisu lahko objavite kakršnokoli spodobno mnenje. Pri pismih bralcev v tej rubriki pa ni nujno, da bo objavljeno vse, kar prejmem.  
Vsi teksti so avtorski zaščiteni. Če jih želite uporabiti, je nujen dogovor.  Cena za rabo posameznega teksta ali njegovega dela, ki je uporabljen vsaj dan pozneje na drugem spletnem portalu ali tiskanem časopisu, je 40 evrov. Za takojšno rabo že na dan prve objave: 60. V primeru, če se odločite za rabo teksta, mi – če je prvič – prosim pošljite vaše podrobne podatke, da vam lahko izstavim račun, na spletni naslov: peterjancicsplet@gmail.com. Pozneje zadošča le obvestilo o rabi teksta. Ob rabi mora biti navedeno ime avtorja teksta in Spletnega časopisa. Brezplačno je dovoljena raba naslova, naslovne fotografije in uvodnega stavka, če gre za usmeritev na članek.
Če vas zanimajo še bolj podrobne analize kot jih dnevno ponuja Spletni časopis, lahko to preberete v knjigi "Fake news". Knjigo, ki se zdaj tiska drugič, lahko naročite in kupite tukaj. Del knjige je mogoče za poskušino tudi prebrati na povezavi. Dostopna je tudi nekaj evrov cenejša digitalna verzija. Prva izdaja je bila hitro razprodana. To, da se je že začel tisk dodatnih izvodov knjige kaže, da ljudi zanima dogajanje v letu pred volitvami. Knjiga olajša razumevanje dogajanja v politiki in tudi reakcij medijev, ker pojasnjuje, kdo jih obvladuje, vpliva nanje in zakaj poročajo kot poročajo. Včasih tudi na načine, ki niso le profesionalni ali so celo povsem propagandni.  Tiskana in digitalna izdaja knjige sta dostopni na povezavi preko založnika na posnetku spodaj: