Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Anonimka o farmacevtkah na Igu

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 4th november 2017, 09:27 dop

Vladimir Vodušek je na svojem portalu objavil nenavadno anonimno pisanje Peticijo zapornic iz Iga, ki menda protestirajo, da si morajo pravice zagotavljati tudi s sladkostmi, o katerih smo zadnje čase brali v povezavi z uničenjem dokazov o dogovarjanju med ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in Katarino Ravnikar. Dogovarjanje je bilo o stalni zaposlitvi v ljubljanskih lekarnah in povezanih radostih.

Moški protestirali zaradi hrane in televizije

Dokaze, posnetke prisluškovanj telefonskim pogovorom Zorana Jankovića, je tožilstvo moralo uničiti, ker so zamudili dvoletni rok, v katerem bi po prisluškovanju morali sprožiti kakšen postopek proti županu.

S tem so si tožilci dramatično zmanjšali možnosti, da v primeru farmacevtka kaj dosežejo proti Jankoviću na sodišču. Več o tem najdete na povezavi

Pri anonimnih pisanjih, kakršno objavlja Vodušek, je težko presoditi, ali stvar ni podtaknjena.

O anonimnem protestu iz ženskih zaporov Vodušek piše po tem, ko so mediji poročali o moških zapornikih, ki so zahtevali  boljšo hrano in večjo izbiro televizijskih kanalov.

Vsebina “peticije” nakazuje, da si zapornice menda lahko pridobijo pravice, ki jim pripadajo, s prostituiranjem. Več je dostopno na povezavi: http://www.topnews.si/2017/11/04/grozljivka-o-dogajanju-v-zenskem-zaporu-na-igu-peticija-zapornic-iz-iga-o-spolnih-zlorabah-prostituciji-in-mesenih-uzitkih/

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu