Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Dnevni tisk v zaščito Jankoviću pred tožilstvom… (Domovina)

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 13th avgust 2017, 09:19 dop

“Bolj od suma zlorabe politične moči na škodo šibkejših se dnevnem časopisju zdi nevarnejša odločitev tožilstva, da v skladu z zakonom ugodi zahtevi medija Podčrto ter mu preda kazenske ovadbe na račun župana Jankovića.”

Tako se  danes čudijo na portalu www.domovina.je nad odzivom dnevnega tisk. V velikih časopisih je zaznati precej nasprotovanja potezi tožilke, ki je odločila, da ima javnost pravico vedeti, kakšnega greha je obtožen politik in je zato dokumente o tem poslala spletnemu mediju, ki jih je zahteval po zakonu o dostopu informacij javnega značaja.

Ker je pregled dogajanja zanimiv in zgovoren, priporočam:

Povezava https://www.domovina.je/dnevni-tisk-v-zascito-jankovicu-pred-tozilstvom-pravico-do-obvescenosti-zagovarja-virant/

Zanimiv pa je bil tudi odziv na dogajanje Bojana Požarja. Takšen:

Več o tem in komentar:

Medijska farmacija: Kaj župan da in kaj dobi Janković

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu