Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Delovanje Spletnega časopisa sofinancira ministrstvo za kulturo

Print Friendly, PDF & Email
(Last Updated On: 14/04/2019)

Nastajanje vsebine Spletnega časopisa, ki ga berete, v letu 2019 deloma sofinancira država, ki bo za ta projekt prispevala 8396,78 evrov.

Sofinanciranje je posledica prijave na lani objavljen javni razpis ministrstva za kulturo za sofinanciranje programskih vsebin medijev v letu 2019, na katerega se je prijavil Zavod za svobodo izražanja Ljubljana (ZASIZ), ki Spletni časopis izdaja.

Za področje sofinanciranja tiskanih in elektronskih publikacij je država s tem razpisom letos namenila 599.869 evrov, skupaj pa bo na tem področju sofinanciranih 37 projektov.

Podatki, kdo vse bo sofinanciran in v kolikšnih vsotah, ker vsi postopki še niso končani, možne so pri zavrnjenih projektih še pritožbe, še niso dostopni.

Pogodbo, da bo država povrnila del stroškov za plače, potne stroške in del drugih materialnih obveznosti (delež državnega sofinanciranja po pogojih razpisa ne sme preseči polovice stroškov projekta), sem podpisal danes.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019 Peter Jančič Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu