Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

V četrtek arbitraža: Podpisi za referendum bodo predani že jutri

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 26th junij 2017, 09:45 dop

V torek, jutri, bomo predali več kot 40.000 podpisov za referendum o 2 tiru v državni zbor. O tem smo predsednika Milana Brgleza danes tudi že obvestili, je Vili Kovačič pojasnil, kako se bo odzval na vprašanje predsednika državnega zbora, ali bo res v četrtek predajal podpise za referendum.

Kovačič: V četrtek pa bo shod

Sekretarko Milana Brgleza sem o tem, da bomo podpise predali v torek med 15 in 16 uro obvestil danes zjutraj, mi je še povedal Kovačič.

V četrtek bo v državi precej napeto, ker bo takrat razglašen rezultat arbitražnega postopka o meji s Hrvaško.

Kovačič je predajo podpisov najprej napovedal za četrtek opoldne.

Brglez je danes tudi javnost obvestil, da država v četrtek, 29. junija 2017, pričakuje odločitev arbitražnega sodišča o meji s Hrvaško in da je z željo po ustrezni organizaciji Vilija Kovačiča zato zaprosil za informacijo, ali in kdaj načrtuje zbrane podpise za razpis zakonodajnega referenduma o drugem tiru prinesti v Državni zbor.

Kovačič pa napoveduje, da bodo v četrtek pred državni zbor vendarle tudi prišli, da bi obeležili uspešno zbiranje podpisov pod oknom Milana Brgleza. Kovačič je odpovedal tudi konjsko vprego kot obliko transporta podpisov. Takole:

Več:

Referendum: V Ljubljani so podpise dobro zbirali, v Mariboru ne

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu