Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Urška Bačovnik Janša: “Nam bodo pred naslednjimi ukradli še otroke?”

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 30th april 2017, 12:28 pop

Okrožno sodišče v Ljubljani je v uradnem listu objavilo, da je prejelo tožbo za odvzem domnevno nezakonito pridobljenega premoženja predsedniku SDS Janezu Janši. V objavljenem oklicu je  začasno zavarovalo pravice do premoženja, katerega zaseg zahteva tožilstvo.

[wp_ad_camp_3]

Objava je takšna:


Predsedniku največje opozicijske stranke bi tožilstvo, kot kaže objava, zaseglo večino nepremičnin, ki jih poseduje, avtomobil in še 53.415 evrov.

Na objavo informacij o tem v medijih se je odzvala soproga predsednika SDS Urška Bačovnik Janša s sporočilom:

Največji mediji so vsi po vrsti ta odziv zamolčali, čeprav si skoraj ni mogoče zamisliti profesionalnega načela, ki bi opravičilo takšno prikrivanje javnosti.

Postopek zadeva tudi Urško Bačovnik Janša in njeno lastnino, zato ima pravico, da je predstavljena tudi njena plat ali odziv.

Vsaj v medijih, ki niso povsem pristrankarski.

Janša: Veliko prepozno in ni res

Na tožilski postopek se je Janša pred tednom  odzval, da je rok, ko bi tožilstvo tak postopek moralo sprožiti, potekel že pred več kot dvema letoma in zanikal, da bi nezakonito pridobil več kot 400.000 evrov, kar mu očitajo.

Več o tem je dostopno na povezavi desno.

[wp_ad_camp_1]

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (7)

Disqus Comments (7)

https-spletnicasopis-eu