Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Je ministrov načrt še 130 milijonov za Cimos?

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 25th marec 2017, 10:05 pop

Poslanec NSi Jernej Vrtovec, Foto: Državni zbor

“Bojim se, da plan B ni nič drugega, kot razmetavanje z denarjem še naprej. Še dodatnih 130 milijonov evrov  bo vloženih v Cimos, ne bomo pa po treh letih nič bližje temu, da bi Cimos prestrukturirali.”

Poslanec Jernej Vrtovec (NSi) na seji komisije za nadzor javnih financ o načrtu B ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška. Iz vlade so poslancem pred to izjavo poslanca Vrtovca zagotovili, da načrt B za Cimoc po umiku kupca iz Italije v grobem imajo, a da ga podrobneje ne bodo predstavljali, ker izvedljivost še preverjajo.

 

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu