Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Janša: Ko mediji molčijo

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 27th februar 2017, 04:12 pop

“Ko se je sum nepravilnosti po pričanju gospoda Orniga prvič pokazal, smo nekateri člani komisije pripravili novinarsko konferenco, kjer smo prosili tudi sredstva javnega obveščanja, naj pomagajo. Izvedejo pritisk. Kot so ga bili sposobni celo v enopartijskem režimu, da se stvari razčistijo (…) Tam je bilo 15 medijskih hiš, poročali sta pa samo dve majhni. Nič ni bilo na nacionalni televiziji, nič na nacionalnem radiu, nič na POP TV, nič v medijih, ki jih največ ljudi spremlja (…). Že Orwell je zapisal: povejte mi koga se ne sme kritizirati, pa vam bom povedal, kdo vlada.”

Predsednik SDS Janez Janša o “molku” medijev ob težavah nadzornkov obveščevalcev pri preverjanju primera Dejana Orniga, ki je policiji pomagal vdirati v poštne račune posameznikov brez sodnih nalogov. Več tukaj

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (3)

Disqus Comments (5)

https-spletnicasopis-eu