Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Zaradi “moža z nožem” rešilec in policisti na Bavarcu

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 15th marec 2024, 07:00 dop

Po informacijah bralcev je v središču Ljubljane na postajališču Bavarski dvor veliko policije, prišel je tudi rešilec. Fanta, ki je tam mahal z dvema nožema v rokah, so kar dvakrat poskusili ustaviti z električnim paralizatorjem, a poskusa nista uspela. Zdi se, da je uporabljal povsem nov ščitnik za obraz, s katerega, tako se zdi, ni odstranil tovarniške zaščitne folije in je zaradi tega verjetno tudi slabo videl. Ščitnik je imel najbrž, da bi se zaščitil pred solzivcem. Dogajanje kaže posnetek, nož ima mož z nenavadnim pokrivalom v središču posnetka:

Kako pestro je bilo dogajanje, kaže posnetek na omrežju X

Iz policije so, ko sem preverjal, sporočili: “Na Bavarskem dvoru v Ljubljani so policisti zaznali osebo, ki ima pri sebi nož in  v postopku ne sodeluje. Gibanje v okolici je trenutno omejeno, saj policijsko posredovanje še poteka. Gibanje osebe je trenutno pod nadzorom, vendar naprošamo vse, da se kraju posredovanja ne približujejo in striktno upoštevajo navodila policistov na kraju.” Obvestilo so iz policije so pozneje dopolnili še tako: “Sporočamo, da je bila oseba s strani policistov Specialne enote obvladana in ne predstavlja več nevarnosti.” Sporočili so še, da je bil pred štirimi leti v podobnem dogodku že udeležen in da so ga, ko so ga obvladali, odpeljali v bolnišnico. Med drugim se je med mahanjem z noži tudi porezal.

Vse druge podatke mora zaradi državne politike varovanja zasebnosti policija javnosti prikriti.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu