Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Golob se je vrnil, bivši od Gabrove pa se je razglasil za Martina Krpana

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 27th november 2023, 06:48 pop

Premier Robert Golob se je po operaciji kile vrnil v službo in prevzel vodenje vlade od Luke Meseca. Veliko pozornost pa je med tem pritegnil Rok Snežič, ki se je pred soočenjem v sodni dvorani z državljanom BiH Avdom Avdićem, ko ga je ta razglašal za belo gardo, opisal, da je on narodni heroj, Martin Krpan, ki je po oceni Snežiča heroj, ker je odsekal glavo muslimanu. Izjavo Avdića o Krpanu je Snežič pojasnil tako: “Govori, da sem jaz grožnja nacionalni varnosti muslimanov, jaz pa samo želim biti podoben Martinu Krpanu.” Avdiču je predlagal prebiranje literature.

Mediji, ki so podrejeni vladajočim strankam, ob Snežiču vedno zapišejo, da je blizu Janezu Janši, ker sta bila nekoč v istem zaporu, kamor je sodstvo, ki ga je takrat vodil Branko Masleša, Janšo poslalo z zlorabo oblasti. Občasno Snežiča označijo celo, da je bil svetovalec prejšnje vlade ali premiera, kar je pa znana laž. Je pa bil Snežič v preteklosti tudi partner Tine Gaber, ki je uradna spremljevalka našega premiera.

Nenavaden pogovor Avdića in Snežiča, ki sicer veliko dela v BiH, o Krpanovem varovanju države pred muslimanom, je bil takšen:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu