Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Shani so odsekali glavo, mami v Nemčijo pa lagali, da je v bolnišnici

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 31st oktober 2023, 08:43 dop

“Barbarske, sadistične živali so ji preprosto odsekale glavo,” je izraelski predsednik Izak Hercog v pogovoru za nemški časopis z visoko naklado Bild povedal, da so Palestinci, ki so pod vodstvom teroristične organizacije Hamas pobijali mlade na zabavi v bližini meje in tam ugrabili nemško izraelsko državljanko Shani Louk, mlado dekle tudi umorili. V Spletnem časopisu sem poročal, da so dekle na zabavi v puščavi pet kilometrov od meje ugrabili in prepeljali v Gazo in jo razgaljeno in brez zavesti razkazovali ljudem, ki so po ulicah proslavljali teroristični napad. Ti so pljuvali nanjo in udarjali negibno telo. Posnetke so objavili iz palestinske strani sami. Po opisu tega povsem barbarskega ravnanja sem v Spletnem časopisu poročal tudi o informacijah iz palestinske strani, da bi naj bil ugrabljena še živa in v bolnišnici v Gazi, kar so iz Gaze sporočili njeni mami v Nemčijo. Pokazalo se je, da je šlo za še eno od krutih propagandnih laži, s katerimi iz Gaze pogosto poskušajo vplivati na medije.

Da je mrtva, so izraelske oblasti potrdile, ker so našli ostanke njene glave. Pri identifikaciji številnih trupel, ki so jih našli po terorističnem napadu, imajo izraelske oblasti še težave. Izraelski predsednik Izak Hercog je za Bild opozoril, da identifikacija 40 trupel še poteka, ker so bili ljudje brutalno zlorabljeni, zažgani ali razkosani. Hercog je še dejal: “Kar smo videli na meji med Gazo in Izraelom, daleč presega pogrom. Videli smo klavnico.”

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (5)

https-spletnicasopis-eu