Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Po Golobu še Urška Klakočar Zupančič: “Ločujem se.”

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 18th oktober 2023, 11:09 dop

Po premieru Robertu Golobu (Svoboda), ki je konec marca za POP TV razkril, da se ločuje od svoje soproge in da že nekaj časa  v Ljubljani živi z novo partnerko Tino Gaber in z dvema od svojih treh otrok, je ločitev zdaj razkrila še predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Klakočar Zupančičeva je za revijo Lady povedala, da se je njen mož odselil še preden se je podala v politiko in da se ločujeta. Tudi Golob je letos razkril, da bi se naj s soprogo razšla že pred leti in da se je tudi odselil že pred časom. Predsednica DZ je to povedala tako: “Z možem že dolgo ne živiva več pod isto streho.” Ni se pa Klakočar Zupančičeva v kampanji in pozneje predstavljala kot družinski človek, ki varuje zasebnost svoje družine. Klakočar Zupančičeva je za Lady povedala, da imata s soprogom, s katerim se ločuje, še prijateljski odnos in da dvojčka zaradi razhoda nista preveč trpela. Dodala je: “Sploh ker njun oče, ki se, mimogrede, nikoli ni želel pojavljati v javnosti, in to njegovo željo sem vedno spoštovala, živi povsem blizu nas in se tako lahko vidijo kadarkoli.”

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (7)

https-spletnicasopis-eu