Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Golob za POP TV: Ločujem se, z otrokoma živim s Tino v Ljubljani

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 29th marec 2023, 08:38 dop

Ločujem se, v Ljubljani pa živim s partnerko Tino Gaber in z dvema od svojih treh otrok, je premier Robert Golob povedal za POP TV in s tem zmanjšal ugibanja, kako nenavadno dogajanje, ko hodi na javne prireditve s spremljevalko, sprejema njegova soproga. Hkrati pa je s tem potrdil poročanje Bojana Požarja, da šef vlade in Gibanja svoboda Robert Golob in Tina Gaber skupaj živita v Spodnji Šiški (Ljubljana), blizu Tivolija, v novejšem stanovanjskem bloku na območju Žibertove in Gubčeve ulice in to v tretjem nadstropju.

Tina Gaber je že nekaj časa moja življenjska partnerka. Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroci. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021. O tem nisem hotel govoriti, ker sem še vedno mnenja, da so zasebno življenje in še posebej otroci stvar posameznika in ne toliko javnosti,”  je Golob povedal za oddajo Preverjeno POP TV, poroča 24.ur.com. Postopek ločevanja je sprožil decembra lani, je povedal Golob.

Golob je še povedal, da bi naj bil pred tem samohranilec. To je povedal tako: “Samohranilec sem bil dosti časa, skoraj leto in pol. Tako da sem se naučil to dvoje žonglirati, je pa na tej funkciji to težje kot v normalni službi.”

Zakaj je proces ločitve sprožil decembra lani, je za POP TV pojasnil tako: “Zakaj šele takrat? Ker so mi vsi svetovali, naj počakam. Najprej so bile, najprej je bila odločitev, da grem v politiko, potem so bile volitve, pa referendumi, potem pa rekel v nekem trenutku, okej, ali lahko jaz prosim rešim svoje življenjske stvari in zdaj so tik pred tem, da so zaključene, tako da živimo pa skupaj od januarja.”

Požar je prejšnji teden poročal, da Goloba domov praviloma pripeljejo z BMW 7, pred blokom pa ponoči stoji policijski kombi, ki skrbi za varovanje, vsaj eden od varnostnikov pa bi naj bil občasno na stopnišču, kar bi naj šlo sostanovalcem nekoliko na živce.

Za POPTV je premier ocenil, da prisotnost Tine Gaber na uradnih posvetovanjih o pravicah živali ni problematična in konflikt interesov, o tem so se posvetovali tudi s komisijo za preprečevanje korupcije, pes bele barve, ki je bil na posnetkih s teh srečanj na stolu za mizo, pa ni od Gabrove.

Njen je, po objavah Tine Gaber same na FB, takšen:

Na vprašanje novinarke, kakšno vlogo ima Gabrova, ko gre za vodenje vlade, je premier odgovoril, da ni njegova svetovalka, ima pa pravico izražati svoje mnenje, kadar gre za javni interes.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (4)

https-spletnicasopis-eu