Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Specialna operacija ptiči

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 20th februar 2023, 12:57 pop

Poročilo AI (umetne inteligence) iz vzporednega vesolja 666

Koncept vzporednih vesolj pravi, da je teh nešteto in vsak se malenkost razlikuje od drugega. To pa pomeni, da je lahko nek svet popolnoma drugačen in se na Zemlji nekje sploh ni razvilo življenje ali pa se eden od drugega razlikuje samo po tem, da je v igralnici nekdo vrgel kocko in se je postavila na 5, v drugem pa na 4 in je igralec v obeh primerih izgubil.

Na vstopni strani v portal ChatGPT AI piše:

“Morda občasno generira napačne informacije”

“Morda občasno proizvaja škodljiva navodila ali pristranske vsebine”

Specialna operacija ptiči

Vzporedno vesolje 666

Vladimir Putin je pripravil načrt, kako bo prerezal Evropo na pol. Po vstopu Črne gore v NATO mu je bila pot preko Srbije in Črne gore zaprta za daljši čas. Zato je iskal drugo smer. Nov načrt je predvideval, da bo po priključitvi Belorusije, Ukrajine in Moldavije k Ruski federaciji, nadaljeval mehko s prijateljskima Madžarsko in Slovenijo, ki bosta sčasoma izstopili iz Nata in EU. Ukrajinci in Nato so sicer nekoliko pokvarili načrte, a Putin še ni obupal in deluje po načrtu naprej.

Foto: STA

Številni slovenski in ruski obiski niso bili samo protokolarne narave. Pripravljali so se scenariji in preigravale izvedbe, nosili kovčki, zato tudi potreba po številnih obiskih in širokem spektru in nivojih obiskovalcev, tam in tu. Seveda Putin in njegovi vazali niso do potankosti predstavili svojih načrtov sogovornikom in so igrali predvsem na noto pomoči levici, da desnica nikoli več ne prevzame oblasti.

Spet je v ilegali v Moskvi zaživela on line Mednarodna leninska šola (poimenovana sedaj po Putinu) in Univerza narodov zahoda (za vse države zahodno od Rusije) za izobraževanje kadrov, ki bodo prevzeli pomembne funkcije v državni upravi, gospodarstvu, sodstvu, policiji in vojski. S slovensko vojsko se sicer niso veliko ukvarjali, saj so jo Slovenci že sami prej skoraj v celoti razgradili. Veliko je bilo vloženo v varovanje podatkov, da ne pride do ruskega WikiLeaks-a. Vsakemu, ki je dostopil do podatkov, je bilo v naprej povedano, da je vsak dokument, slika, avdio, video, pripravljen samo za njegove oči in da če se karkoli kje pojavi, se bo dalo točno na osebo natančno ugotoviti, kdo je izdajalec. S tistimi, ki pa nas izdajo, pa se ve, kako.

Pripravili in preverili so se tudi daljši spiski novih obrazov za različne pozicije. Zelo uporaben je bil spisek 571, ne pa edini. Izkazalo se je, da je rok uporabe novih obrazov zelo kratek. Večje število pa jih je, je bilo ugotovljeno, kljub primernosti, žal prestarih za aktivno javno delo na višjih položajih. Pripravil se je tudi spisek sovražnikov, takih, ki to dejansko so, takih, ki se jih bo naredilo, da so in takšnih, ki bodo to vlogo le igrali za finančno korist. Oblikoval se je tudi seznam posameznikov in skupin, ki se jih bo podpiralo, igrali pa bodo le funkcijo uporabnih idiotov brez poznavanja širše slike. Eden iz slovenskega dela, ki je prej sodeloval v pripravi resničnostnega šova je predlagal, da tudi politično ustvarimo nekaj oseb, kot del civilne družbe, ki se bodo spoznale na vse in ob vsaki priložnosti skočile iz grma.

Na začetku ob izbruhu krize s Covid-19 se je zgodilo nekaj nepričakovanega za rusko stran. Premier ni želel vreči puške v koruzo, ampak je poskušal okrepiti svojo moč, a je bilo število uporabnih idiotov, ki niso pravilno ravnali, preveliko, in kljub izjavi šefa DVK, da je vse pripravljeno na volitve, se te niso zgodile in je vlado večinsko sestavila desnica.

Z vsemi topovi se je šlo proti novi zaradi sestave samo nekoliko desni vladi. Seveda se vsa orožja niso smela uporabiti, saj bi lahko to privedlo do tega, da bi se EU in ZDA vsaj delno in mnogo prezgodaj za Putina zbudili iz zimskega spanja in postali preveč pozorni na dogajanje. Vmes je Putin nadaljeval svoj načrt in pričel vojno v Ukrajini.

V tem času se je ustanovila tudi skupina, ki se v celoti imenuje Moskovska skupina za svobodno Slovenijo (MSSS) in je sestavljena iz Rusov in Slovencev. Nekatere Slovence iz te skupine, se zaničevalno imenuje globoka država, druge pa tajkuni, a le v tistih nekaj medijih, »za katere vemo, kateri so«.

Z vojno se ni veliko spremenilo. Cilji so bili še vedno isti, če ne celo večji, ker je bila abstinenca izvršnega vladanja že prehuda. Ni pa smelo biti več vse toliko javno. Od časa do časa so sicer, kot že večkrat prej, naredili dimno predstavo za javnost, za tiste redke ne naše medije, kot je bil obisk generalnega tožilca v Rusiji, da so se bolj pomembne teme obiska lahko prikrile. Rusi so med drugim dali navodila, da naj bo Slovenija tudi ko pridejo nazaj na oblast vsaj na videz pro Ukrajinska in naj pokaže barve samo, ko in če bo Moskva to potrebovala.

Šef DVK se tokrat ni zagovoril, vendar so bile volitve pripravljene na vse scenarije, tudi izredne. Levica je prepričljivo zmagala. Desnica nikoli ni vzpostavila resnega nadzora nad izvedbo volilnih postopkov in volitev niti na prvih, kjer je volilne sezname pripravljala še UDBA. Na levici je še vedno deljeno mnenje ali je to, da so potrebovali 30 let, da so restavrirali staro stanje v celoti, preveč. Del jih namreč zagovarja tezo, da če bi zmagali na prvih volitvah, kar seveda ne bi bil noben problem, bi jih Slobodan Miloševič zbrisal. Za meščansko desnico in ostalo opozicijo pa so vedeli, da jih ne bo, oziroma bo Miloševič, če bo premočen najprej zbrisal desnico. No, seveda pa so tudi takoj po prvih volitvah začeli ustavljati desnico, za kar so imeli veliko nastavkov tudi znotraj desnice. Večina podsistemov, pa je tako ali tako ves čas ostala istih.

Takoj po zadnjih parlamentarnih volitvah so strnili vrste, prešteli padle in preučili, katere preverjene kadre lahko še rešijo in naredili spiske kadrov, ki jim ne zaupajo. Del načrtov je bil napisan že v Moskvi. Del so jih posodobili.

Na začetku junija je prisegla nova vlada. Sredi julija se je vnel požar. Zaupanje je dobro, nadzor pa še boljši, tako da je bila tudi MSSS nadzorovana. Moskovska skupina ni pripravila načrta za požar, tako da če je bil podtaknjen, je to pripravil nekdo v Sloveniji. Nadzorniki v Moskvi sicer še niso zaključili preiskave ali je bil požar namerno podtaknjen, kot dimna zavesa za dogodke okoli volitev in potem. Iz Slovenije so jim že čez nekaj dni sporočili, da preiskava ni našla sledov namernega požiga, da pa bodo s poročilom za javnost še nekoliko počakali, da bo videti bolj verodostojno. Nadzorniki se nagibajo k temu, da so nekatere zahteve po zamenjavi v policiji povezane prav s tem, da se ti postopki hitro zaprejo na vseh nivojih in da nekateri vedo preveč. Ruski del skupina nekoliko negoduje, da v Sloveniji niso čisto odkriti z njimi na to temo, kljub temu, da v samem dogajanju ne vidi nič neprimernega.

V Moskvi so bili naravnost navdušeni nad izborom predsednice parlamenta. Zaključek je bil, da bo povzročila toliko zapletov, da se bodo vsi samo z njo ukvarjali in vsebina skoraj ne bo več pomembna. Dobro je imeti pri roki tudi grešnega kozla, ko je to potrebno.

Robert Golob in Urška Klakočar Zupančič Foto: DZ/Matija Sušnik

Sankcije proti Rusiji vseeno delujejo in vojna ima tudi davek v ljudeh in opremi. Zmanjšuje se črpanje nafte in plina. Moskva je zainteresirana za kar se da visoke cene in presežno povpraševanje in isto velja tudi za premierja, ker so dobički in nagrade takrat najvišji. Iz Moskve pride ukaz za energetski in električni mrk stare celine. Za Ukrajino, ki je ponudila EU elektriko bodo poskrbeli Rusi sami. V skupini predhodno pripravljeni načrti stopijo v izvedbeno fazo. Najprej se v energetiki zamenja vse kadre, ki bi lahko še nagajali. Nato se »zgodi« nesreča v rudniku. TEŠ6 se izključi, nuklearka gre v remont, hidroelektrarne so na minimumu. Vsi so navdušeni. Namesto, da bi Slovenija pomagala EU z energijo, jo rabi in drago kupuje. Dobički pa vseeno letijo v nebo. PR odigra svojo vlogo in prenesene informacije, zapakirane in dostavljene medijem so kupljene s strani javnosti brez večjih pretresov. Deloval je Murphy.

Sredi septembra se vlada odloči za odpoklic veleposlanika. Sicer je bil res na listi za odstrel, a večanje cen in kanaliziranje denarja v energetiko je potrebovalo spet en dogodek, ki bo za kratek čas preusmeril celotno pozornost. Na trenutke je sicer kazalo, da bo za dokončanje postopka potrebno počakati na predsedniške volitve in novo predsednico, a je šlo gladko skozi.

Proti koncu oktobra se zgodi napad. Ruski prisluhi pokažejo, da svetuje tudi z vlado povezan varnostnik. »A naj samo rečem, da me je napadu. Ne, tam so kamere, sicer ne na tisti točki, ki sem ti jo pokazal. Ampak vseeno vsaj malo zaigrajta, da dobimo en njegov nejasen posnetek odhoda za javnost. Dobil bo kazensko ovadbo, a ne bo zares obsojen. Kontrola sodišča je popolna. Tu imaš gotovino, da mu jo daš za uslugo. In ne govori o tem nič več, kot sva se zmenila.«

Ruski del skupine je predlagal, da se za predsednika izbere kandidata stranke SD in GS. Slovenski del je nasprotoval, če gre v drugi krog z desnim kandidatom, bi bil potreben prevelik poseg v volitve in bi lahko kdo kaj opazil. Na koncu je celotna skupina predlagala, da se naredi dodatna igra s kandidatko, ki bo kasneje iz igre izstopila, da že v prvem krogu ojača pozicijo bodoče predsednice, tudi če uspe desnici aktivirati preveč volivcev. Vključi naj se tudi premier in njo in predlagatelje blago napade, da bo zgledala naša kandidatka bolj neodvisna. Slovenci to besedo radi slišijo. Tokratne volitve so preveč pomembne, da bi jih kar prepustili volivcem, so zaključili.

Ocena skupine je, da se je z »depolitizacijo« policije nabralo kar nekaj negativne energije, ki jo je potrebno kanalizirati. Prav tako je potrebno eksekutorje depolitizacije prikazati kot pozitivne osebe. Navzven naj deluje, kot da so se uprli, sami procesi pa so tako ali tako več ali manj končani. Bo pa za vse bogato poskrbljeno. Nekaj smeha je povzročilo v skupini, ko so brali in gledali, kako na desnici hvalijo njihove najboljše kadre, padle za našo svobodo. 

Rusi so bili tudi navdušeni nad izvedbo prikaza problemov v zdravstvu. Na eni strani so v vladi namerno vzpodbujali odhode zdravnikov, na drugi strani pa se pojavi sin policaja, ki bo zadevo reševal in svetoval vladi. Pravijo sicer, da je igra nevarna in da ne bo dovolj, da se samo v medijih prikaže, kako so vlada in civilna družba uspešni, ko rešujejo hude težave, ki jih je »jasno« povzročila prejšnja vlada. Potrebno je pripraviti tudi nove zaplete in vključiti še koga v igro, da bo krog pozitivno sklenjen. Mediji naj tudi pazijo, da ne bo preveč očitno, da je bogato plačana civilna družba le podaljšek politike, oziroma je uporabljena za nadaljevanje politike z drugimi sredstvi.

Ruskemu delu skupine je bilo težko razložiti, da Katoliška cerkev v Sloveniji ni pod državno ingerenco oziroma, da se je ne da narediti za steber oblasti kot v Rusiji. Rusi so zato predlagali, da naj se zažene nova kampanja proti Katoliški cerkvi v Sloveniji. Nekaj, kar bo dovolj veliko, da se spet za več let onemogoči, da bi dvignila glavo.

Rusi so tudi z odobravanjem prisluhnili načrtom, da se še bolj zadrgne zanka okoli medijev in imeli več svojih predlogov. Za način, da se najprej dogovoriš s tajkuni, da kupijo medije in potem te tajkunske firme financiraš z javnimi naročili in različnimi oblikami koncesij in jih skozi to, če je potrebno tudi uničiš, so rekli samo, da tako delajo tudi sami. Všeč jim je bilo tudi, da je še kje drugje na enak način potekala »prihvatizacija«. Predlagali so tudi, da se naj čimprej sprejme zakonodaja, ki bo čimbolj omejila finančne tokove medijskim hišam, ki jih nimajo pod nadzorom. Rusi so predlagali tudi zelo natančne pogovore z določenimi uradniki v Bruslju, ki so na njihovi plačilni listi, da se v naprej dogovori, kakšen spremembe naj se naredijo, za nadzor nad mediji, da bo EU to podprla. 

V decembru je bil v Rusiji pripravljen nov dokument, ki od ocenjevalcev pričakuje, da ocenijo ali ni šel premier pri svojih osebnih poslih v elektrogospodarstvu predaleč. Omenjena je pred ocena, da si pripravlja teren, ko ne bo več nov obraz in da se bo del denarja, ki ga je kanaliziral v energetiko pretočil preko nastavljenih kadrov, posrednih firm na povezane osebe in račune, ki so za sedaj znani samo Rusom. Enemu od ruskih članov se je v komentarju dokumenta nesrečno zapisalo, da je le Putin nezmotljiv in večen.

Rusi tudi niso bili preveč navdušeni z idejami premiera, ki se je v Vatikanu pogovarjal o možnosti, da v Sloveniji naredi nov inštitut, ki raziskuje in zgradi elektrarne na antimaterijo in postane njihov lastnik. Če bi mu to uspelo, bi bil Elon Musk proti njemu revež. V Vatikanu je dobil odgovor, da ne morejo pomagati in se naj pogovori z Iluminati. Rusi pravijo, da če gre za izvedljiv projekt, njihova nafta in plin ne pomenita nič več, kar ne bodo dovolili. Če pa gre za projekt, ki bo vedno 30 let v prihodnosti (kot je fuzija) in bo rabil desetine milijard, pa je dobro, da ima EU zato manj denarja za Ukrajino. In če bo pri tem dobil nekaj milijard nagrade, ni nič narobe, dokler dela za nas.

Na začetku oktobra je bila na dnevnem redu točka, da je nočni ptičji oddelek prosil, da se jim zrihta malo pozitivne publicitete doma in v tujini. Rusi so predlagali, da se razkrije imeni dveh operativcev, ki se čez nekaj mesecev vračata nazaj v Rusijo. Take zadeve na zahodu preizkušeno in dobro delujejo. Za operativca pa bo to počitek, potem pa ju bodo tako ali tako zamenjali.

Slovenski del skupine je predlagal, da se spet zažene Gibanje neuvrščenih. Rusi so sicer komentirali, da je šlo med hladno vojno predvsem za politični turizem med državami tretjega sveta. Od tega, da ministrica leta po teh državah, ne bo veliko koristi. Ampak, če pridobijo kakšnega na našo stran, je vredno poskusiti. Rusi tega sicer niso direktno rekli, a svet je še vedno bipolaren in jasno je, da kdor ni z Rusi je proti njim.

Za konec leta je skupina sporočila, da je vse pod kontrolo, da tudi tisti naši, ki zgleda, da skačejo iz okvirov delajo točno tisto, kar se od njih pričakuje. Vsak od njih pa ve, da če bo vseeno kaj poskusil, da imajo proti njemu dovolj dokazov in orožij in to velja tudi za premierja.

Takoj na začetku leta so Rusi vprašali, zakaj dogovor o tem, da se pošlje naš človek na sedež Nata še ni uresničen. Bilo je malo jecljanja s slovenske strani, a potem je bil dan odgovor, da bo to v kratkem rešeno. Vlada pripravlja zamenjave, le še procedura mora biti speljana.

Ruse so precej vznemirile napovedi, da večje število zahodnih držav resno razmišlja o pošiljanju težke oborožitve v Ukrajino. Dali so pobudo, naj se sestavi in v naših medijih promovira mirovni dokument, ki ga naj podpiše večje število javnih osebnosti. Predlagali so, da naj se sestava podpisnikov uravnoteži in naj ne bo preveč direktno politično aktivnih posameznikov. Uravnoteženost je mišljena kot razmerje med javno našimi, uporabnimi idioti, plačanimi … V slovenskem delu so podali idejo, da se uporabi sestava iz Dantejevega pekla. 9 krogov, kjer v najglobljem končajo izdajalci. Tako so prišli do številke 9 × 9 = 81 podpisov. Nekdo iz slovenskega dela je na koncu omenil, da bo verjetno dal tudi premier kakšno izjavo in da se bo samo zdelo, da za vsebino ne stoji popolnoma, kot mu je to že večkrat predlagal njegov PR.

Poročilo AI (umetne inteligence) iz vzporednega vesolja 666

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (3)

Disqus Comments (3)

https-spletnicasopis-eu