Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Kabinet premiera: S Failo Pašić ni bilo nobenih stikov

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 26th februar 2023, 01:59 pop

“Predsednik vlade dr. Robert Golob Faili Pašić ni pomagal pri zaposlitvi, od volitev dalje z njo ni imel nobenih stikov. Faila Pašić je med volilno kampanjo sodelovala s stranko Gibanje svoboda, kar pa je že bilo objavljeno.” Tako so se iz kabineta predsednika vlade Roberta Goloba odzvali na zgodbo, ki jo je po neuradnih informacijah objavil portal Nova24TV, da bi naj Pašićevi, ki po volitvah ni dobila službe v vrhu državnega zbora, so jo pa pozneje zaposlili v stranki Gibanje svoboda, premier Robert Golob poskušal pomagati do službe v vladi in bi jo naj napotil k ministricama Sanji Ajanovič Hojnik (Gibanje svoboda) za zaposlitev na notranjem ministrstvu in za pravosodje Dominiki Švarc Pipan (SD).

Iz kabineta premiera so s tem, ko trdijo, da ni bilo nobenih stikov, zanikali tudi, da bi premier Pašićevo prosil, da omejita njune elektronske komunikacije, ker bi lahko bile predmet nadzora obveščevalnih služb.

O Pašićevi v javnosti ni bilo veliko slišati od škandala lani, ko je revija Reporter objavila, da je njen 26 letni partner Mustafa Alnajjar obtožen posilstva mladoletnice, ki se je zgodilo že pred volitvami, mediji pa so takoj po volitvah objavili posnetke proslavljanja volilne zmage, na katerih je bil Alnajjar s Pašićevo v ljubljanski Cvetličarni v družbi Urške Klakočar Zupančič in Marte Kos

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu