Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Marko Bandelli izstopil iz stranke Roberta Goloba

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 26th februar 2023, 02:03 pop

Nekdanji poslanec, župan občine Komen, krajši čas tudi minister v vladi Marjana Šarca in celo predsednik nadzornega sveta RTV Slovenija Marko Bandelli je na omrežju twitter sporočil, da izstopa iz stranke Gibanje svoboda Roberta Goloba. V tej stranki je Bandelli pristal po združitvi Gibanja svoboda s Stranko Alenke Bratušek (SAB) in Listo Marjana Šarca (LMŠ). Na zadnjih volitvah Bandelli ni bil izvoljen za poslanca, ker njegova stranka SAB ni dosegla praga za vstop v državni zbor, in je zaradi tega dalj časa prejemal nadomestilo. Ker sem opozarjal, da je nenavadno, da si Bandelli, ki se je hvalil, kako uspešen podjetnik je, ne more najti službe, je bil precej hud name in me je na spletnih omrežjih tudi kritiziral.

Bandelli je bil zadnje tedne nenavadno kritičen tudi do vlade. Zadnje dni, denimo, tako:

Pred dobrim tednom pa je na omrežju twitter objavil takšno sporočilo.

Odstopna izjava Bandellija, v kateri je Robertu Golobu zaželel veliko uspeha, je takšna:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (4)

https-spletnicasopis-eu