Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Erik Brecelj v Tarči sesul moralno avtoriteto Natašo Pirc Musar

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 21st december 2022, 12:21 dop

Zelo ostro je v soočenju na Tarči javne RTV SLO ravnanje predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar kritiziral zdravnik Erik Brecelj. Povedal je, da Pirc Musarjeva vse prej kot položaja predsednika vredna kandidatka, da na svetu najbrž ni človeka, ki bi imel podjetja v davčnih oazah, pa bi se razglašal za moralno avtoriteto, ocenil je, da bi jo po tem, kar je počela tudi kot informacijska pooblaščenka, moralo biti sram, da se razglaša za moralno avtoriteto in da bi jo zaradi poslov njenega moža v prihodnost lahko kdo tudi izsiljeval, če bo predsednica republike. Izjave Breclja bodo zanesljivo še dvigovale prah, zato jih je vredno poslušati:

Pirc Musarjeva se je po poročanju MMC odzvala tako: “Dr. Brecelj je vrhunski zdravnik, mi je žal, da tako razmišlja o mojem odvetniškem poklicu, bi pa vendarle povedala, da je v zadevi, ko smo mu poslali opominsko pismo, v javnosti širil neresnice, tudi tokrat jih je. Ne jaz, ne moj mož, nimava podjetja v davčni oazi, Aleš ga je imel dolgo vrsto let nazaj in ga je prijavil na Fursu, nobeni davki niso bili plačani v tej davčni oazi, ampak vsi v Sloveniji. Vidite, točno to je diskurz, ki si ga v Sloveniji ne želim, zavajanje javnosti, brutalno pisanje laži, to ne pritiče Sloveniji.”

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (3)

https-spletnicasopis-eu