Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Premier Robert Golob napovedal vojno

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 20th december 2022, 11:47 pop

Kampanja pred drugim krogom predsedniških volitev se zaostruje, vanjo se je zadnje dni močno vključil predsednik vlade Robert Golob, ki je po slabem rezultatu kandidata Gibanja Svobode in SD Milana Brgleza na volitvah napovedal, da bodo preprečili, da bi predsednik republike postal Anže Logar, saj bi to po oceni predsednika vlade pomenilo ponoven vzpon temnih sil.

V premierjevi kampanji sodelujejo zasebni inštituti, ki so jih ustanovili mladi pristaši vladni strank, ki poskušajo očrniti opozicijo z javnimi obtoževanji, da bi naj bila opozicija in do vlade kritični mediji odgovorni za fizične napade na pristaše vladnih strank. Kdo je bil v preteklih tednih “za enem od napadov”, kjer je policija odkrila nekaj ozadja, za zdaj na policiji prikrivajo javnosti. Trdijo, da morajo varovati zasebnost napadalcev. Premier v kampanji uporablja nenavadno trde izraze kot je “vojna” in “brez tolerance”, kar sproža tudi kritične odzive. Denimo takšnega:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu