Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Arsenovič svojemu natakarju odgriznil del prsta

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 7th november 2018, 04:00 pop

Drugačne vrste težave kot župan Ljubljane Zoran Janković, ki je pred leti pozornost pritegnil z urejanjem redne zaposlitve za mlado damo v lekarnah, ki so v lasti prestolnice, s katero je bil po dognanjih tožilcev v tem dogajanju tudi nekoliko intimen, ima mariborski županski kandidat SMC Saša Arsenovič. Svojemu natakarju je pred slabima dvema desetletjema ponoči v pretepu odgriznil del prsta. Pa tudi sicer z njim, kot kaže medicinska dokumentacija iz mariborskega kliničnega centra, lastnik bara ponoči ni bil nežen. V tem mariborskem primeru tožilci precej nasilnega pretepa niso preverjali.

Znana oseba mu je odgriznila del prsta

Zgodbo o tem je včeraj objavila televizija POPTV. Zgodba, da bi naj grizel zaposlenega, pa je že, ko je Arsenovič napovedal kandidaturo, krožila na spletnih omrežjih. Po poročanju televizije je Arsenovič grizel, ko se je branil, ker mu je zaposleni, ki se je stepel z več gosti, v pretepu potisnil prst v oko. V medijih smo dobili precej podrobno medicinsko dokumentacijo iz mariborskega kliničnega centra, ki kaže, da konflikt ni bil nedolžen in neboleč in ni šlo le za odgriznjen prst. Po pretepu z gosti in lastnikom je natakar izgubil dela prsta, utrpel je boleč hrbet, tudi zaradi ugriza tja, dobil jo je pa tudi po obrazu in  zobeh, a pri obrazu ni šlo za ugriz. Pa še delo je zaradi vsega skupaj izgubil. Razloge, zakaj je do nasilja prišlo, obe strani opisujeta različno, a medicinska dokumentacija (objavljam del) pravi tako:

Dokumentacija kaže tako: In tako:

Z Arsenovičem danes več nista na bojni nogi, a nekdanji natakar meni, da Arsenovič zaradi vzkipljivosti ni primeren za župana in je šel zato s svojo zgodbo v medije.

Arsenovič: Predvolilna tema

Pred dvema desetletjema tega nasilnega dogodka, ko je prišlo do pretepa med natakarjem, gosti lokala Takos in lastnikom lokala, kljub poškodbi pri delu ni preverjala policija, zato dokumentacije od tam ni. Za POP TV je Arsenovič, ki po anketah sodi med favorite volitev v Mariboru, kjer ima tudi lastno svetniško listo, o dogodku sporočil to: “Med delovnim časom je (natakar) fizično obračunal z enim od gostov, nekaj prisotnih nas je situacijo umirilo. V podrobnosti te predvolilne teme se ne bom spuščal, saj smo se takrat z vsemi vpletenimi pogovorili in sporazumno dogovorili, da naredimo korak naprej. Tudi (natakar) se je opravičil in dogodek obžaloval, jaz pa zaupanja vpletenih ne bom zlorabljal.”

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (3)

Disqus Comments (3)

https-spletnicasopis-eu