Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Šarec je čestital Pahorju za zmago

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 12th november 2017, 11:58 pop

Na predčasnih voliščih je zmagal Borut Pahor. A ker je šlo za majhno število in delež volivcev končnega rezultata to še ni napovedalo. Po preštetih 11,8 odstotkih se je prednost Pahorja rahlo povečala. Še bolj se je povečala po petini preštetih glasov.

Marjan Šarec je po polovici preštetih glasov, ko dvomov o razpletu več ni bilo, Borutu Pahorju čestital za zmago.

Pahorju je čestital tudi predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša (SDS). Tako:

Razplet na vseh voliščih je bil takšen.

Da je Pahor zmagal, je dokončno. Razlika med kandidatoma je prevelika, da bi glasovnice s posebnih volišč in po pošti  lahko spremenile vrstni red. Se bo pa število glasov za oba kandidata še nekoliko povišalo.

Po državi je bilo (z modro so označeni okraji, kjer je zmagal Šarec) na predčasnih voliščih tako.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (1)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu