Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Kje so bili najbolj proti in kje najbolj za

(Last Updated On: 25/09/2017)

Na nedeljskem referendum vladni zakon o 2. tiru ni padel. Zadnje glasovnice po pošti bodo sicer prištete šele prihodnji teden. A jasno je, da ja na volišča prišlo premalo volivcev, pa še večina tistih, ki so prišli, je bila za zakon.

So pa bili rezultati po okrajih po državi zelo različni. V 66 okrajih so vladni zakon podprli. Najbolj odločno so bili za v okrajih:

Obratno so pa bili večinsko proti vladnemu zakonu v 22 okrajih po državi. Okraj Nova Gorica II je precej na meji in tam lahko rezultat prevesijo še dodatni glasovi pošti. Ker jih je manj, so v preglednici kar vsi okraji, ki so bili proti:

Celoten spisek, sortiran po deležu podpore vladnemu zakonu, je takšen:

Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.
image_pdfimage_print
(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentarji (2)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu