Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Med vsemi kandidati je Novakova najresnejša tekmica Pahorju (na siol.net)

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 10th avgust 2017, 05:08 pop

“Če bi ji na volitvah uspelo zmagati, bi postala prva predsednica v zgodovini Slovenije.”

To je o kandidaturi predsednice NSi Ljudmile Novak na portalu Siola zapisal Aleksander Kolednik, ki je že pred tiskovno konferenco v petek prav napovedal, kaj se bo tam zgodilo.

V petek sem imel nekaj težav s svojim portalom. Najbrž je bil razlog antivirusni program, zaradi česar nekaj ur spletni časopis ni bil dostopen, za kar se opravičujem. Med tem dogajanjem sem od Kolednika izvedel, kaj se dogaja v NSi.

V spletni anketi na Siolu Novakovi dobro kaže. So pa spletne ankete bolj oblika komuniciranja z bralci  in ne kakšna resna napoved.

Ker je pozneje uporabi mojo izjavo, priporočam ogled zapisa na povezavi:


Povezava: http://siol.net/novice/slovenija/bo-ljudmila-novak-danes-napovedala-predsednisko-kandidaturo-446358

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (2)

Disqus Comments (2)

https-spletnicasopis-eu