Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Zahteva za popravek urednika Siol.net Šuštaršiča: “Ni bila cenzura”

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 13th junij 2024, 03:23 pop

Iz pravne službe podjetja TSmedia, to podjetje je v lasti državnega Telekoma, izdaja pa Siol.net, so Spletnemu časopisu poslali zahtevo za popravek v skladu z določili Zakona o medijih. Z zahtevo za popravek se odgovorni urednik portala Siol.net Mihael Šuštaršič odziva na vsebino članka “VRH TELEKOMA ZA CENZURO ZA ZAŠČITO MESCA, GOLOBA IN JANKOVIĆA PRED KRITIKAMI”

Zahtevo za popravek so poslali kot zaklenjeno sliko v PDF formatu, ki ne omogoča preprostega kopiranja besedila in objave. V slikovnem (in PDF) formatu, ki so ga uporabili, jo tudi objavljam, da pri konverziji ali prepisovanju ne bi prišlo do napak.

Članek, na katerega se Šuštaršič odziva, lahko preberete tukaj:

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (1)

https-spletnicasopis-eu