Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Referendumski nasvet DZ: štirikrat za

Print Friendly, PDF & Email

Last Updated on: 12th junij 2024, 09:32 dop

Na neobvezujočih referendumih je večina volivcev svetovala državnemu zboru, naj uzakoni evtanazijo, pridelavo in predelavo konoplje v medicinske namene, dopusti zasebno gojenje in zadevanje z marihuano in določi prednostni glas za volitve poslancev. Najbolj tesno je bilo pri zadevanju s travo, najbolj odločna večina je bila za prednostni glas, kjer je za spremembe nujna dvotretjinska večina poslancev.

--------------------------------------------------------- Spletni časopis je vsakomur dostopen zastonj. V nastajanje vsebin in profesionalno korektnost je vloženo veliko truda. Novinarsko delo stane. Podprite Spletni časopis z donacijo:
Nakazilo donacije je mogoče s kodo (slikaj in plačaj), ki olajša vnašanje podatkov pri rabi telefonov:

------------------------------------------------------- Vsebine Spletnega časopisa je v letu 2019 deloma sofinanciralo ministrstvo za kulturo, ki je prispevalo 8396,78 evrov. Sofinanciranje je bilo dodeljeno tudi za leto 2020, a se mu je Spletni časopis odpovedal, ker je novinar in urednik portala Peter Jančič prevzel vodenje Siola in programa ne bi bilo mogoče izvesti.

Komentarji (0)

Disqus Comments (0)

https-spletnicasopis-eu